Balling’s Bits

Firsergryde

Mad som vor mor lavede den. Rigeligt med cocktail-pølser. Og fløde.

Ingredienser:

  • 800 g skinkekød (svin) i tern
  • 2 store løg
  • 500 g cocktailpølser
  • 500 g champignon
  • 200 g grønne ærter
  • 1 stor dåse tomatkoncentrat
  • 500 g tomatpassata (eller hakkede tomater)
  • ½ L fløde
  • Eventuelt mælk til at spæde sovsen (hvis du ikke er flødepuritaner)
  • Sovsejævner
  • Olivenolie

Fremgangsmåde: Brun kødet i olivenolie (af et par omgange). Skær løgene i tern og svits dem i olivenolie. Tilsæt tomatkoncentrat og derefter passata, kød og fløde (evt mælk). Rens champignon og skær i stykker og tilsæt. Lad simre i ca. 45 minutter og jævn evt med sovsejævner.

Comments